Gratis E-book!!
Ben jij een Dipper of een Dimmer?
geplaatst op 19 juni 2019
Duh? Dipper? Dimmer? Ik leg het kort even uit. Denk je in problemen? (d.i.p) Of denk je in mogelijkheden? (d.i.m) Enorm verschil in denken en dus resultaat.
Je kunt je maar op een ding tegelijk focussen. Je ziet het een of het ander. Jij bepaalt wat je wilt zien. En dus hoe je aandacht wordt verdeeld tussen Probleem of Mogelijkheid.
Een van de redenen dat rijke mensen groter zijn dan hun problemen, heeft te maken met dat ze zich niet richten op het probleem; ze richten zich op hun mogelijkheden of hun doel. Nogmaals, de geest richt zich meestal op één belangrijk ding tegelijk. Dat wil zeggen dat je of aan het zeuren bent over het probleem of aan het werken bent aan de oplossing.
Rijke en succesvolle mensen zijn gericht op oplossingen, ze brengen hun tijd en energie door met het zoeken naar strategieën en het plannen van antwoorden op uitdagingen die ze tegenkomen, en creëren systemen om ervoor te zorgen dat bepaalde problemen niet nogmaals voorkomen. Arme en niet succesvolle mensen zijn gericht op problemen. Ze brengen hun tijd en energie door met het zeuren en klagen en bedenken maar zelfden iets creatiefs om het probleem te verminderen, laat staan om ervoor te zorgen dat het niet weer gaat gebeuren.
Rijke mensen rennen niet weg van problemen, ontwijken problemen niet en klagen niet over problemen. Rijke mensen zijn financiële strijders. De definitie van een strijder is voor mij iemand die ‘zichzelf overwint’.

Waar het op neer komt is, wanneer je een "meester" wordt op het gebied van omgaan met problemen en het overkomen van obstakels, wat kan je dan nog tegenhouden op weg naar succes?

Het antwoord is: niets!

En als niets je kan tegenhouden, ben je niet te stoppen! En als je niet te stoppen bent, welke keuzes heb je dan in je leven? Juist ja, ALLE keuzes. Als je niet te stoppen bent, is alles maar dan ook alles beschikbaar voor je. Je kunt gewoon kiezen en het is van jou! Dat is pas vrijheid in mijn visie.

Ben jij die stijder in de dop? Die uit alle keuzes wenst te kiezen? Heb jij het in je om te strijden tegen jezelf? Word jij je Geld Meester?

Schrijf hieronder jouw "waarom" je wilt komen op 3 november 2012. Ik beloon de 30 beste WAAROM's met een Gratis Ticket.


1 Review
↓ Meteen een review schrijven

 

Bea Donderwinkel

Arthur ik wil graag naar je seminar, omdat je een SUPER LEERMEESTER bent en je kennis en ervaringen met veel PASSIE wilt delen.
Naam
E-mail
E-mail mij de reacties op dit artikel