Gratis E-book!!
80% van de bedrijven hebben werknemers met geldproblemen.
geplaatst op 29 november 2020
Vier op vijf bedrijven hebben werknemers met geldproblemen.
Door de crisis is het aantal mensen met problematische schulden verdubbeld, dat meldt Nibud.


17181038-stress-pressure-modern-life.jpg

Steeds vaker besluiten bedrijven zelf hun werknemers met geldproblemen te helpen.
Nibud zegt daarover zoveel vragen te krijgen. Ze hebben coaches opgeleid die weten hoe om te gaan met schulden op de werkvloer.
Het verwerken van loonbeslag kost bedrijven veel tijd. Maar als het bedrijf er niet aan meewerkt, kan het zelf aansprakelijk worden gesteld. Ook zeggen directeuren dat hun bedrijf schade lijdt door afname van productiviteit, toename van ziekteverzuim en diefstal.

Lees de rest van dit artikel hier.

gelddoorjehand.jpg

Meestal merkt het bedrijf het pas als een werknemer met geldproblemen heeft als er beslag wordt gelegd op het loon van de betreffende.

Arthur Brekelmans heeft het tot zijn missie gemaakt om mensen beter met geld te leren omgaan. Belangrijk voor een positieve houding, motivatie, sfeer en productiviteit is een schuldenvrij leven of een plan van aanpak voor afbouw van reeds gemaakte schulden.

Ieder bedrijf is het meest gebaat bij gemotiveerd personeel. Financiële problemen zorgen ervoor dat medewerkers minder gemotiveerd zijn en in het ergste geval leiden ze tot een burn-out of langdurig verzuim. Dit bezorgt u als ondernemer veel zorgen en stijgende premielasten.Het vroegtijdig signaleren van een werknemer met geldproblemen is natuurlijk veel beter dan genezen. Wilt u weten wat Arthur Brekelmans voor uw bedrijf en uw medewerkers kan betekenen?

Mail ons dan mail@arthurbrekelmans.com of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 045-5644888. Een op maat gemaakte training, speciaal voor uw bedrijf en uw medewerkers behoort tot de mogelijkheden.

Gemotiveerd personeel is van grote waarde voor ieder bedrijf! Test het zelf. Klik hier

2085175-powerful-businessman.jpg

Money Motivation Talks kunnen bijdragen aan DE oplossing van dit probleem en daarmee werknemers en werkgevers helpen op weg naar meer productiviteit meer omzet en meer arbeidsvreugde wat wil je nog meer?

Meer info? Bel of mail@arthurbrekelmans.com

Het plaatsen van reacties bij dit artikel is uitgeschakeld.