Gratis E-book!!
'Gun een ander wat je jezelf gunt', dát is Sam's Way
geplaatst op 29 november 2020
Afgelopen week zijn we weer veilig thuis gekomen vanuit een zonnig oord op een uurtje of 4 vliegen van huis. Heerlijk genoten van elkaar, zon, zee, strand en zalig eten. Quality time na een lange tijd kei hard gewerkt te hebben. Samen met vrouw en kinderen 14 dagen NIETS doen. Nou ja, bijna niets.Tussen de maaltijden, zwemsessies, zandsculptuurtjes bouwen en boeklees uurtjes heb ik nog wel tijd gevonden om te werken aan al het moois wat we aan het bouwen zijn. En ik was niet alleen. Petra nam ook haar deel om de thuisblijvers van info en hulp te voorzien. Betrokken als we zijn laten we niemand zomaar 14 dagen achter met het "werk".

"Teamwork makes the dream work" zeg ik vaker en zo is het ook.

Ook mijn Collega directeur Ben Veerbeek, CEO van ons bedrijf zat met zijn gezin een dag of 7 gelijktijdig met ons in zonniger oorden. Tijdens zijn vakantiedagen heeft hij prachtig verwoord waar we NU staan, waar we vandaan zijn gekomen en veel belangrijker nog, waar we naar toe gaan. Dat wil ik graag met jou delen.

Neem vandaag eens de tijd om dit 2 luik te lezen. 

Deel 1 lees je hier.

Deel 2 plaatste hij 6 uur later online en lees je hier.

Eindelijk is er een manier om niet meer zomaar langs de zijlijn te staan en te roepen dat het allemaal anders moet, je kunt nu zelf eenvoudig bijdragen aan een positieve verandering.

Hoe gaaf is dat?

"Gun een ander wat je jezelf ook gunt" Dat is slechts één van de geheimen achter SAM. Ondek ze allemaal in het 2 luik Sharing Society en SAM's way.

Wie SAM is en wat het met jouw leven en dat van je geliefden kan doen lees je in het tweeluik van Ben Veerbeek de founder en intelectueel eigenaar van ComHumans.com.

Een van de 10 gouden regels van SAM is punt 6 en dat spreekt mij weer heel erg aan. Je zult wel raden waarom..;-)

Punt 6:
SAM helpt je constant verder te ontwikkelen en je financiële IQ te vergroten.
Door je te Ont-Wikkelen pel je eigenlijk laag voor laag voor laag af totdat je bij de kern komt. Jezelf. En die is goed, eerlijk en oprecht. Middels het vergroten van de financiële IQ ontwikkel je vaardigheden die je in het dagelijkse leven kunt gaan toepassen. De educatie programma's van ComHumans zijn zo gaaf gemaakt en voor iedereen te snappen. Of je nu werknemer bent of ondernemer. Werkloos bent of student? Er komt heel erg veel aan bod om er blijvend je voordeel mee te doen.

Losse modules maar ook voordeel pakketten zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Zo begrijp je beter welke keuzes je beter wel en anderen beter niet kunt maken.
Je groeit daardoor op vele vlakken. Als mens, als partner, als vriend voor de ander maar ook zul je het financieel merken. Meer grip op geld, meer overzicht, meer inzicht, hogere inkomsten en vermogen zal zich vormen. En je weet nu wat je daarmee kun doen om dat vermogen verder te laten groeien. Gaaf hè? SAM's way!


sam's way.jpg


Ik ben heel erg trots om zijn vriend en collega te zijn en ik zet me dagelijks vele uren in om ComHumans.com heel groot te maken samen met de rest van ons dreamteam.

Veel leesplezier!


Je zult SAM erg leuk vinden, dat weet ik 100% zeker.

Ik beëindig mijn blog met een prachtig citaat uit Ben's blog over SAM.
 


SAM is dé ultieme methode, die juist in deze zeer snel veranderende samenleving niet alleen als anker kan dienen, maar vooral ook als kompas. Als je navigatiemiddel om eindelijk eens je doelen om te zetten in resultaten.

Als je SAM begrijpt, ga je dit vanzelf toepassen. Er is namelijk niets mooiers dan GEVEN! Vooral geven, wat een ander niet heeft! Blijdschap, geluk, succes, financiële middelen, onderwijs, training, inzicht en bovenal “zelfWAARDEren”. Jezelf leren de juiste WAARDE te geven.

SAM is nieuw. Een middel om de kwaliteit van je leven te verbeteren.
 
 
 
Arthur

Lees je graag meer over ons  FinTech  bedrijf? Ga gerust je gang en klik hier.

Ben jij ook een DELER? Gebruik de knoppen onderaan dit blog. Je reactie stel ik altijd op prijs..;-)


5 Reviews
↓ Meteen een review schrijven

 

Peter Dekker

Gunnen en delen, dat is waar SAM voor staat. Je hebt het weer prachtig verwoord Arthur. Wat is het toch mooi dat we aan de vooravond van zeer grote veranderingen staan die we op SAM's Way door middel van ComHumans.com gaan realiseren in de wereld
Geduld wordt uiteindelijk beloond! 

Anneke den Os

Met veel trots heb ik de Blogs deel 1 en 2 van Ben gedeeld alles klopt mijn Why en WAY is heel duidelijk een ieder moet weten waar Comhumans.com voor staat....SAMen met en voor Elkaar...SAMen groeien naar iets geweldigs...ik ben reuze enthousiast. al moeten we veel geduld hebben ..als je volgt wat er zich ontwikkelt snap je ook waarom het tijd nodig heeft...getimed geduld hebben is het mij meer dan waard ! 

Dario Middel

OOk ik heb de Blogs deeel 1 en 2 van Ben gedeeld!Ik,mijn vriendin,mijn zoon,mijn schoonouders en met ons nog veel meer staan te trappelen om er mee te beginenn. Wie GUN jij dit moois? Met wie ga JIJ dit moois DELEN? Als WIJ dit allemaal SAMen gaan doen gaat de wereld om ons heen een stuk kleurrijker er uit zien! 

Arnold Lobman

Fantastisch om deel uit te mogen maken van een revolutionair bedrijf. Na de verschillende blogs te hebben gelezen rest mij nog maar één vraag: "zal de wereld dit aankunnen; m.a.w hoe snel zal men bereid zijn SAM's Way zich eigen te maken.
Een konvooi kan immers geen haakse bochten maken. De wereld zal het oude moeten loslaten en het nieuwe moeten omarmen. Wij, de ambassadors, zullen moeten zaaien en volharden totdat iedereen beseft dat dit de nieuwe wereld wordt. Eerlijk en gelijk.
IFC Comhumans is a sharing society where everybody love S.A.M. (social attraction marketing) We all are doing it SAM's Way. What about YOU???? 

Mary Kouwenhoven

Op zoek naar mijn eigen ziel, bleek een jaar of wat geleden dat ik die van anderen kan 'vangen'. Fotograferen was -bijna ongemerkt- van liefhebberij tot passie uitgegroeid. Eindelijk het stukje wereld dat ik mezelf gun: een plek waarin ik me helemaal thuis voel. Wat ik de ander gun zijn mooie foto's waarop ze niet standaard een 'big smile' tevoorschijn toveren omdat je dát nu eenmaal doet als er een camera op je gericht wordt. Ieder mens is mooi en het is mooi dat ik dat kan laten zien. Ik hoop dat de wereld doorverandert. Ze is op de goede weg. Sam's weg.
Naam
E-mail
E-mail mij de reacties op dit artikel