Gratis E-book!!
Leren binnen een Sharing Community!
geplaatst op 17 oktober 2018
Het einde van elke crisis begint van binnen!

Heb je het gevoel in een financieel doolhof te zitten?
Laat je TomTom je in de steek?

Dan is geld niet langer een doel maar een middel, een instrument, dat je moet weten te waarderen op wat het kan doen en niet om wat het is.Mensen zoals ik die de wens en de ambitie durven uit te spreken daar iets aan te willen doen, worden vaak gezien als de grote dromers van deze wereld, de grote monden, de waaghalzen, de praatjesmakers, de arroganten onder ons. Maar in de praktijk zijn zij juist de mensen die het echt waarmaken, de doeners, de strijders, de kennis overdragers, de durvers, de doorzetters, de positievelingen, de teamspelers, de echte leiders.

En als je dan ooit het verhaal achter het succes te horen krijgt, zijn dit de meest voorkomende reacties: 'Wow, nee dat had ik niet verwacht! O nee, is dat allemaal met je gebeurd? Man, man wát een ellende allemaal, echt? Nee, ik denk niet dat ik dat volgehouden zou hebben. Heb je dat moeten meemaken?'

“Het leven is Te moeilijk als jij Té gemakkelijk bent”

Dat is een van de veel gehoorde quotes in huize Brekelmans. Mijn vrouw Petra zegt het vaak. En ik weet dat ze daarin heel erg veel gelijk heeft. Zeker gezien de ervaringen en de trotseringen die wij als gezin en als stel al in ons leven hebben moeten trotseren. Ik zal daar nu niet teveel over uitweiden. Wat wij hebben ervaren als het om deze uitspraak gaat, is dit:

Als je tijdelijk de moeilijke weg verkiest boven de makkelijke zal je leven langer makkelijk zijn. Kies je de makkelijke weg boven de moeilijke... tja dan leef je het leven wat 85% van alle mensen leeft.  

Waar het om gaat is dat je zelfvertrouwen juist in onzekere tijden HOOG moet zijn en moet blijven. Zou je dat nu nog niet hebben dan is er werk aan de winkel voor je. Makkelijk gezegd? Correct. Doe het toch maar.

Doe er iets aan. Want van wat wensjes alleen maar vaag uitspreken, foto’s posten op facebook, delen van mooie veel zeggende quotes op Social media is nog nooit, ik herhaal, nog nooit iemand rijk en gelukkig geworden. Laat staan dat je zelfvertrouwen er door zal groeien. 

Hoeveel signalen moet je nog krijgen? Hoe rood moet je worden als je weer geen saldo hebt als je je boodschappen wilt afrekenen? Hoe lang wil je nog wakker liggen van kopzorgen over onbetaalde nota’s en dreigende deurwaarders? Hoeveel ruzies moeten er nog plaatsvinden over dat stomme geld binnen je gezin? Hoeveel tranen moeten er nog vloeien over de wangen van je kinderen als je ze dat niet kunt geven waar je ze zo’n groot plezier mee zou willen doen? Nou?

Lijdzaam op de bank blijven zitten al het leedvermaak bekijkend, toezien hoe de wereld naar de kloten gaat helpt ook niet echt, of denk je van wel?
Misschien wacht je wel op iets of iemand die je gaat redden uit deze vervelende situatie? Een superheld met cape en laarsjes aan? Iemand die je oppakt en meeneemt ergens naartoe, je bijvoorbeeld bij een GURU neerzet waar je een dag of wat naar moet gaan zitten luisteren? Zou het helpen? Denk je?


*Het besef dat je wilt veranderen, dat er iets moet veranderen komt vanuit jou.
Diep van binnen moet er iets gaan borrelen, iets gaan kloppen, iets gaan smeulen. Iets als:


“En nu is het me genoeg”
“Ik moet er ook eerst zelf mee aan de slag gaan”
“Stop dat gezeik”...Ik heb zo wel een paar ideeën om dat vuurtje te doen oplaaien hoor. Graag zelfs. En met mij nog een paar wereld verbeteraars. Lees het blog van mijn goede vriend en collega founder Ben Veerbeek maar eens door. Het zal je verbazen hoeveel mensen er MET jou zijn. Je bent niet alleen. Je hoeft het ook niet alleen te doen.
Je moet wel zelf WILLEN en DOEN.

Er zijn mensen genoeg die je willen en kunnen helpen op weg naar rust, vrijheid en ultiem geluk. Dat ga je zien en ervaren als je financieel niets meer te klagen hebt. Niets meer te zeuren of te zeiken. Dan kun je gelukkig zijn met weinig of zelfs met helemaal niets. Dan ga je dingen zien die er altijd al waren maar waar je de tijd of de aandacht nooit voor hebt willen of kunnen vrijmaken.

Dat heeft niets met miljonairs te maken. Niets met grote geld bedragen. Niets.
Dat heeft alles te maken met inzicht, overzicht, tijd en kennis. Kennis die je voorheen nog niet had of nog nooit iets mee hebt gedaan.

Bij ComHumans hebben we heel veel moois SAMen laten komen. Ervaringen van meer dan 100 jaar ondernemers ervaringen binnen de directie, tools om mee te werken, kennis om op te doen, mogelijkheden om extra te verdienen en om anderen te helpen om ook mee te profiteren en te genieten waar jij van geniet en profiteert. Dat heet vanaf nu SAM.
Social Attraction Marketing. Wij gunnen je dat, wat wij onszelf gunnen!.


Bij ons mag je succes hebben, niemand zal je raar aankijken als je het hebt, we juichen voor je, vieren mee. Jouw succes is ook ons succes. Een win-hin-win-win situatie. 


Bij ComHumans mag je hopen en verwachten. Hopend op een mooiere wereld in het algemeen en jouw mooiere wereld in het bijzonder. Ook dat is SAM. Alles wat we bieden binnen ons bedrijf draagt daaraan bij. Educatie, Loyalty Platform, Digitale Spaarmeters, MyWallet, Mysafe. Alles om jouw leven beter te maken. 

Met de juiste Mindset, meer Kennis, Tools en Mogelijkheden is het makkelijker betere keuzes te maken. 

Laat dat nu de speerpunten zijn binnen de learning community van ComHumans.

Online, fun, tijd en geld besparen, geld verdienen, leren over geld en veel over jezelf, doen, shoppen met korting in echt geld, sparen voor later op een hele rendabele manier en als klap op de vuurpijl:  
Meedelen in de winst die we samen maken als community.
Zó vriendelijk, zó handig, zó slim, zó gaaf dat ons idee al door duizenden mensen is opgepakt en wordt uitgedragen. Door mensenhanden. Misschien ook wel die van jou. Hoe ongelofelijk gaaf is dat.

En jij? (Als je nog niet meedoet?)

Jij kunt ook gewoon meedoen. Het mag. Sterker nog we moedigen je aan om je aan te sluiten bij onze International Financial Community ComHumans. Graag zelfs. Hoe meer hoe liever.

Want SAMen sta je toch veel sterker dan alleen.teamproost.jpg

Ga even na hoe je dit blog te lezen hebt gekregen. Neem contact op met de persoon en bedank hem of haar voor deze pracht kans om ook van jouw leven een meesterstuk te maken. Vandaag is het begin van het einde van elke crisis begonnen.

Be awesome.

Arthur

Je reactie op dit stuk wordt door mij zeer gewaardeerd. Dankjewel alvast.


7 Reviews
↓ Meteen een review schrijven

 

Raymon

wat een mooi stuk weer thur
Door aan de slag te gaan en het te doen zul je zien dat er zo veel mogelijk is
Leren op een leuke manier en gesteund worden door mensen met de zelfde visie.
Ik ben blij dat ik onderdeel uit maak van deze geweldige community
Samen met en voor elkaar 

Jeroen Heynemans

WAT EEN ENERGIE!!!!!!!
WAT EEN PASSIE!!!!!!!
WAT EEN AANTREKKINGSKRACHT!!!!!!!!
en geschreven uit ervaring, been there, done that.
dat ik met mijn vrouw Katja maar veel mag en kan leren van jou en het gehele team.
Fijn te weten dat we er niet alleen voor staan.
SAMen komen we er wel.
SAMen op weg naar een betere toekomst. 

Anneke den Os

Duidelijker Kan eigenlijk niet, weer zeer verhelderend Arthur...ik zeg tegen een ieder ga er eens voor zitten en denk is heel goed na leef ik wel het leven die ik wil leven en wil ik er alles aan doen om het leven te gaan leiden die ik echt wil...word wakker en ga het ANDERS doen bij Comhumans heb je die kans wij doen het ANDERS SAMen met en voor elkaar.... 

aart van Holst

mooie woorden weer Arthur, en zo waar, ja de (financiele) wereld zal voorgoed veranderen, en jullie hebben gezorgd dat wij daar deel vanuit mogen maken, SAMen kunnen we er voor zorgen dat iedereen een gezond Financieel bestaan kan krijgen, niet meer wakker hoeven te liggen van, hoe kom ik de rest van de maand door, ik wil hiervoor dan ook mijn RESPECT uit spreken voor het hele team die die allemaal mogelijk heeft gemaakt, verander de wereld en begin bij jezelf, daar gaan we voor zorgen door en met jullie SAMen. 

Arian

De dingen simpel houden is vrij moeilijk

De dingen moeilijk maken daarentegen vrij simpel

SAM's Way is herkenbaar en daarom makkelijk te leren :) 

Dario Middel

Arthur wat weer mooi geschreven.
Hoop op een financieel rustig leven dat hebben al heel veel mensen niet meer!Heel veel mensen hebben al geen hoop meer op een beter toekomst met al het ellende om ons heen. Net asl Aart zegt niet meer wakker hoeven te liggenvan hoe kom ik de rest van de maand door!! En dat kunnen wij SAMen met zn ALLEN geven!!Hoe gaaf is dat!Ik ben zo blij dat Comhumans op ons pad is gekomen! 

Arthur

Hartverwarmend om jullie positieve reacties allemaal te lezen. De weg die we samen lopen is mooi maar lang. Bereid je voor op tegenslagen en terugval. Weet waarvoor je erop loopt en met wie. Je zult samenlopen en ook wel eens even alleen maar bedenk dan dat overal mensen zullen zijn die met je mee willen gaan om te vechten voor een mooiere wereld voor iedereen.
Naam
E-mail
E-mail mij de reacties op dit artikel