Gratis E-book!!
Een nieuwe weg
geplaatst op 29 november 2020

Zo’n acht jaar geleden startte ik -naast de bedrijfsvoering van mijn assurantiekantoor- met een van mijn andere passies: het inspireren en motiveren van mensen. Voor mij een nieuwe weg die toch heel bekend aanvoelt. Het mooie van nieuwe wegen is dat, als je ze verder begaat ze andere wegen op den duur zullen verbinden. Daar kijk ik naar uit!

 

Ook schreef ik het boek:

Stop dat gezeik, iedereen rijk!, dat ik liet vertalen in zowel het Engels als het Spaans. Sinds 2014 ben ik actief betrokken bij de bouw van een online hybride-logistiek-platform als Co-founder/CFO van ComHumans Group inc. Een bezige bizzzzy bij dus.

 

Sinds de verkoop van mijn assurantiekantoor -haast twee jaar geleden- heb ik de tijd die daarmee vrijkwam, aangepakt om een businessplan te schrijven.

 

Ik hou van diversiteit er is zoveel leuks te doen en te leren.

Verkopen, trainen, coachen, adviseren, omgaan met klanten hoe je het ook wilt noemen, het zit me in het bloed.

 

De rode draad in mijn leven

 

Toen ik nog maar een jonge jongen was, kwam dit al op mijn pad. Eerst in de schoenenzaak van mijn ouders, via het WE concern naar mijn eigen assurantiekantoor met makelaardij, ArBre EduTainment en ComHumans. Het vormt de rode draad in mijn leven.

 

Maximaal resultaat behalen, is altijd mijn streven geweest. Zowel voor mezelf als voor iedereen met wie ik op zakelijk vlak in aanraking kom. Dit ga ik als Sales & Management Director bij Steyn&Allberg voortzetten en verdiepen. Anderen leren het beste uit zichzelf te halen door hun talenten te ontwikkelen waardoor er direct een positief resultaat aan het bedrijfsrendement ontstaat. Want verandering is alleen dan mogelijk als er daadwerkelijk iets verandert.

 

 

Mijn uitgangspunt bij alle trainingen & opleidingen is de overtuiging dat het succes van organisaties wordt bepaald door het persoonlijke succes van de mensen die er werkzaam zijn.

 

Ik kom heel graag in contact met bedrijven, organisaties, zorginstellingen welke meer rendement wensen te behalen uit het kostbaarste bedrijfsonderdeel, de mensen met wie en die voor u werken.

Dat noem ik RendeMensGroei.

 

~ Binden, Boeien en Bijdragen ~

 

Arthur

 


Reviews
↓ Schrijf een review

Naam
E-mail
E-mail mij de reacties op dit artikel