Gratis E-book!!
Hou eens op met dat passiegedoe
geplaatst op 14 februari 2017
Hou eens op met dat passie gedoe!
Begrijp mij niet verkeerd, het is duidelijk wat je met het woord passie wilt zeggen. Maar overal ter wereld, waar ik ook kom, staat ‘passie’ als een van de centrale woorden in de speech van de  de baas van het bedrijf. Ik lees het het in te veel stukken, boeken, websites, profielen. Toch hebben we het bij Passie & Adriaan gewoon over een clownsduo waarbij Bassie (lees passie) iedereen in de maling heeft genomen en op 75-jarige leeftijd nog vader werd.


Leren binnen een Sharing Community!
geplaatst op 17 september 2015
Het einde van elke crisis begint van binnen!

Heb je het gevoel in een financieel doolhof te zitten?
Laat je TomTom je in de steek?

Dan is geld niet langer een doel maar een middel, een instrument, dat je moet weten te waarderen op wat het kan doen en niet om wat het is.
Educatie en Ontwikkeling Video's bij ComHumans
geplaatst op 16 augustus 2015
De disciplines die wonderen verrichten.

Wachten op een wonder is even dom als een sporter die thuis voor de televisie naar de Olympische spelen kijkt en hoopt dat hij een gouden medaille krijgt.

Het wonder komt niet naar ons toe. We moeten het wonder uitlokken en aantrekken. Actie nemen en DOEN.


 

'Gun een ander wat je jezelf gunt', dát is Sam's Way
geplaatst op 31 juli 2015
Afgelopen week zijn we weer veilig thuis gekomen vanuit een zonnig oord op een uurtje of 4 vliegen van huis. Heerlijk genoten van elkaar, zon, zee, strand en zalig eten. Quality time na een lange tijd kei hard gewerkt te hebben. Samen met vrouw en kinderen 14 dagen NIETS doen. Nou ja, bijna niets.

Doe het maar... ondanks je angst.
18 moneysecrets